打印 上一主題 下一主題
收起左側

小弟對八字略知一二,有興趣既可以入來~

出生日期:1998-4-4
出生時間:朝早

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
chipmunk123 + 20 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

穩重正直,充滿活力,開朗樂天,非常積極~
一般都會表現出溫和熱情,有求必應,充滿自信,自視名譽...
大智若愚,寬宏大量,不拘小節,自尊心強,有時相當頑固,唔容易改變,唔容易接受人地勸導,剩係識得貫徹始終...
鍾意表現,想盡量展示自己,一動一靜,喜與惡等等都非常明確,亦都會搶先出動...
某程度上來講係完美主義者,鍾意追求高品質既野,而且又會三心兩意,不過只要決定左目標就務必一擊即中~
缺點係易受媚惑,缺乏融通,枯燥,唔太講情趣

藍係準a_a,紅係唔準..

個出生時間再準D係3:45 ..
回復 支持 反對

出生日期:1994-4-22
出生時間:3:15-3:45(下午)

Phantom_ 發表於 11-4-2013 07:32

穩重正直,充滿活力,開朗樂天,非常積極~
一般都會表現出溫和熱情,有求必應,充滿自信,自視名譽...
大智若愚,寬宏大量,不拘小節,自尊心強,有時相當頑固,唔容易改變,唔容易接受人地勸導,剩係識得貫徹始終...
鍾意表現,想盡量展示自己,一動一靜,喜與惡等等都非常明確,亦都會搶先出動...
某程度上來講係完美主義者,鍾意追求高品質既野,而且又會三心兩意,不過只要決定左目標就務必一擊即中~
缺點係易受媚惑,缺乏融通,枯燥,唔太講情趣...
~唔準勿插~

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
chipmunk123 + 40 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

出生日期:1994-4-22
出生時間:3:15-3:45(下午)

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 820# ~蛇仔~

應該都得既吾好要搞搞
回復 支持 反對

回復  ~蛇仔~

紅字為準!黑字不準!
    聰敏機智,敏銳剛毅,豪爽堅強,回應迅速,不甘認輸~
果敢快速,毫無 ...
傲邪一少 發表於 9-4-2013 21:16

THX~
你係你個版宣傳下我呢個帖...
八字睇愛情我估我都HANDLE到...
回復 支持 反對

回復 818# ~蛇仔~

紅字為準!黑字不準!
果敢快速,毫無猶豫,口才了得,有如利劍,吸收力強,活潑積極,又可以適應環境...
洞察力強,做事有D心急,有D夾硬既衝動,理解力高,多才多藝~
具正義感,好重義氣,飲水思源,人緣好好,具有出色的創意...
決斷快速,做事堅決,自我表現既心好強,有自信,願意辛苦咁去充實自己...
做事可以用有勇有謀來形容,但係有時會為左方便或者自尊心會變得急功近利,決定亦都會欠穩妥
缺點係容易疏忽細節,多心,講野亦都會太絕,太盡情去批評人...

幾準WO真係(你都入黎參觀下我個版
回復 支持 反對

出生日期: (西曆)1995年8月7號
出生時間: (如果唔清楚既請寫埋係朝早定夜晚)晚上10點左右
傲邪一少 發表於 8-4-2013 22:47

果敢快速,毫無猶豫,口才了得,有如利劍,吸收力強,活潑積極,又可以適應環境...
洞察力強,做事有D心急,有D夾硬既衝動,理解力高,多才多藝~
具正義感,好重義氣,飲水思源,人緣好好,具有出色的創意...
決斷快速,做事堅決,自我表現既心好強,有自信,願意辛苦咁去充實自己...
做事可以用有勇有謀來形容,但係有時會為左方便或者自尊心會變得急功近利,決定亦都會欠穩妥
缺點係容易疏忽細節,多心,講野亦都會太絕,太盡情去批評人...
~唔準勿插~

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
chipmunk123 + 40 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

出生日期: (西曆)1995年8月7號
出生時間: (如果唔清楚既請寫埋係朝早定夜晚)晚上10點左右

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 815# ~蛇仔~

唯一就系我幾大意唔算細心
回復 支持 反對